Petua Lotto Afrika Selatan Percuma

Lotto

Penubuhan Lotto Afrika Selatan bermula pada tahun 2000 dan dianggap sebagai jenis perjudian yang paling terkenal di negara Afrika Selatan. Baru-baru ini pada tahun 2007, telah dinyatakan dan dilaporkan bahawa jumlah transaksi yang diperoleh Lotto Afrika Selatan mencapai hingga lima juta.

Didapati bahawa orang-orang yang menyokong Lotto Afrika Selatan adalah orang-orang yang tidak mempunyai pekerjaan yang  DOWNLOAD MEGA888 IOS stabil dan tetap, atau hanya menganggur. Dari jumlah keseluruhan mereka yang bermain loteri, 27% daripadanya menganggur, sementara 43% adalah mereka yang mempunyai pekerjaan tetapi mendapat gaji lebih rendah daripada kadar gaji minimum, iaitu 2000 rand sebulan. Kerana beberapa alasan yang tidak dapat dijelaskan, setelah pengundian loteri disahkan, banyak orang dapat mencari pekerjaan yang layak dan stabil. Hanya 3 tahun yang lalu, pada tahun 2006, para penyelidik mendapati bahawa 82% daripada keseluruhan penduduk di Afrika Selatan menyertai loteri sekurang-kurangnya sekali seminggu. Dan daripada peratusan ini, 53% daripada mereka tidak melibatkan diri dalam jenis perjudian lain selain loteri. Juga didapati bahawa seseorang menghabiskan rata-rata 81 rand dengan hanya bermain loteri.

Penubuhan Lotto Afrika Selatan tidak sama sekali buruk bagi negara dan juga rakyatnya kerana sebahagian daripada keuntungan yang diperoleh oleh beberapa syarikat pergi ke beberapa institusi amal, dan hanya 50% dari jumlah keuntungan dibelanjakan sebagai hadiah wang bagi para pemenang loteri.

Sebilangan orang benar-benar ingin tahu bagaimana mereka akan mempunyai peluang lebih besar untuk memenangkan jumlah wang jackpot. Ada beberapa strategi yang bergantung pada orang seperti memilih enam nombor rawak. Ini adalah fakta bahawa banyak orang melakukan ini ketika mereka bergabung dalam Lotto Afrika Selatan dan ada yang memberi kesaksian bahawa kaedah ini sebenarnya telah memenangkan sejumlah wang dalam insiden sebelumnya bahawa mereka telah mempertaruhkan wang mereka. Sebaliknya, orang lain juga mencadangkan kaedah lain yang juga berjaya untuk mereka. Kaedah ini adalah dengan memilih nombor yang agak bermakna bagi anda dan sebenarnya akan membuat anda percaya bahawa anda akan mendapat hadiah jackpot apabila anda menggunakan nombor tertentu.

Oleh itu, jika anda akhirnya memutuskan bahawa menyertai Lotto Afrika Selatan adalah sesuatu yang baik untuk anda, anda sudah boleh memikirkan kaedah apa yang akan anda gunakan. Sudah tentu, pada akhirnya, keputusan anda akan lebih penting dan bukan keputusan orang lain. Sekiranya anda merasakan bahawa menggunakan satu kaedah sesuai dengan pilihan anda, adalah lebih baik anda mengikutinya kerana anda hanya satu-satunya yang akan bertanggungjawab atas pilihan yang anda buat, oleh itu anda harus memastikan bahawa perkara yang anda mahukan. Lagipun, menggunakan strategi akan benar-benar meningkatkan peluang untuk menang kerana dengan melakukannya, Anda mengubah kemungkinan dan menjadikannya memihak kepada anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *